THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Thursday, June 2, 2011

dye kembali????

halohalohaloww..haha..lame suda ta update ini blog..
hmm..diam ta diam aku da selamat bergelar student uitm arau perlis...
haha..so far so bad..huhu.. y aku ckp cam tu sbb honestly aku mmg ta suke lagsung dok sinie....mmg ta best...tah hape2... aku na blek tanak dok cnie sbb ta best..da la jauh..hmm.. sminggu lebeh aku dok cnie tade ape yg boley menarik minat aku pown...huh..aku ta suke dok cnie...hmm.. but bile aku pkir2 blek an cam ade hikmah di sebalik smue nie... smthing yg aku ta duge terjadi.. de smthing yg dapat mengatasi perasaan takowt aku kt cnie..perasaan ta suke aku kt cnie n segale2 perasaan aku kt cnie la...haha.. tah la mybe prasaan aku je kowt.. or mybe doa aku da termakbul?? hmm.. tp taley na terlalu na berharap... takot nanty ade yg kedua kalinyer... haha..but honestly it make me keep smiling all the time..haha..giler ah... fara2..ta abez2 ngan pangai kau tuh~!.. ckp na brubah tp..?? haha.. kdg2 tu susa kite na ubah diry kite ni kan?? hmm..
sabar tu membawa berkat...haha..but ape yg pasty pintu tu sntiase terbuka utk kamuu... coz you are the one who can make me keep smiling in this world.. =)
hmm..ape yg kau sorok an sgt dry aku tu? hope 1day t ko akan terbukak aty tok crite kat aku.. aku na sgt tau ape bnde uh... tanak desak sbb kau sndiry ckp yg kau takan bgtau melainkan kau sndiry yg na bgtau kan?? haha..suke aty la.. but pesan aku satu je..jgn hukum org atas satu2 kesalahan yg ta pernah dye tahu... sekurang2nye bgtau dye dulu ape kesalahan dye b4 na hukum..kt makamah pown dye bgtau ape kesalahan tertuduh uh b4 hakim jatuhkan hukuman aww..hahaha..so renung2kan dan selamat beramal..haha..but walau ape pown trjd aku still keep my promises.. sbb ape?? sbb akusygkausgtsgtsgt.. =)
haha..tu je la kowt buat mase nieyhh...buat kamo haha..thankz sgtsgtsgt k.. thankz 4everythings..thankzz...tu je yg mampu aku ckp.. thankzzzzz... =)

aaddiiooosssammiiggoossss..akuubeerraammbbooss...^^,







biLe hAtY muLe bErBicArE...^^,

Post a Comment

5 comments:

G-MAH said...

congrats jadi budak ipta pulak. bukan sumer ko selongkar. pas ipts ipta. pasni smbg blaja kt abroad plak okay. :)

p/s: nih aku nak menebok cam bese. org tu nak ckp die suke ko tap die malu. xpon die nak ckp ko peloh2 smlm pastu ketiak ko basah tapi takot ko malu pulak. hahaha! LOL =P

G-MAH said...

ishh asal byk sgt typo error nih.

1. word 'bukan' sile padam. haha!
2. bukan menebok tapi menyebok.

sekian. =P

!!!~ 거의 죽은 ~!!! said...

hahahahahahaha..agak r...bwu rt bnyak pengalaman kan...aku an mmg suke merantau2 nieyh..haha..;D
ngek sungguh kau gmah..aku cepuk kunk..hahaha... tade kne mengene pown suke atau tak..n one more..haha..aku sntiase WANGI owkeeyy...;D
p/s : hahaha..bile la na merase kau blnje ag kankankan??heeeeee..=)

yanie.yuhuu said...

yuhuu tag kamu utk contest...-----> http://chumelyuhuu.blogspot.com/2011/06/contest-6-kalau-saya-dapat-rm300.html

!!!~ 거의 죽은 ~!!! said...

untuk ape tu yew?? =.="